αρχική σελίδα

Δημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) την ερχόμενη Τετάρτη, 20 του Φλεβάρη 2019, στις 6.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από το ΚΚΕ(μ-λ)   
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 01:36
Σχετική εικόνα
  


   Από το ΚΚΕ(μ-λ), μέσω του συναγωνιστή Μανώλη Β., λάβαμε και δημοσιεύουμε  την παρακάτω πρόσκληση προς όλους τους φίλους αναγνώστες της sispirosi.gr, για να συμμετάσχουν στην πολιτική εκδήλωση που οργανώνεται στο Βόλο, σε λίγες μέρες, με αφορμή την επικείμενη  9η Συνδιάσκεψη της οργάνωσης:

 
ΚΚΕ(μ-λ): Ορισμένα στοιχεία για τον χαρακτήρα του ντόπιου κεφαλαιοκρατικού συστήματος και τις επιλογές της αστικής τάξης PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από το ΚΚΕ(μ-λ)   
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 22:59
    Στην ιστοσελίδα των φίλων συναγωνιστών μας του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (μαρξιστικού-λενινιστικού) δημοσιεύονται ορισμένα βασικά κείμενα θέσεων της οργάνωσης, για συζήτηση, ενόψει της επικείμενης 9ΗΣ  ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ της.
   H ιστοσελίδα μας, η sispirosi.gr αναδημοσιεύει σήμερα από τα κείμενα αυτά ένα σημαντικότατο -κατά τη γνωμη μας- προσυνεδριακό ντοκουμέντο του ΚΚΕ(μ-λ), στο οποίο περιέχεται μια βαθιά και εμπεριστατωμένη ανάλυση του χαρακτήρα και της θέσης του ελληνικού καπιταλισμού στο διεθνές καπιταλιστικό σύστημα.
 
Να μη συνηθίσουμε την εξαθλίωση! Η δύναμη του λαού βρίσκεται στην καθημερινή του πάλη. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την παιδεία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τις ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ   
Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 20:43
  

    Από τις ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά ακραίας φτώχειας και στέρησης μαθητών προερχόμενων από φτωχές λαϊκές οικογένειες στην περιοχή του Βόλου. Την αναδημοσιεύουμε και στη sispirosi.gr με την έκκληση σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές να κάνουμε πράξη την έκκληση του κειμένου: Να μη συνηθίσουμε την εξαθλίωση! Να αντισταθούμε οργανωμένα, με μαζικούς-λαϊκούς-ενωτικούς αγώνες στην επίθεση του συστήματος!
 
Ιδού τι εστί ο περιβόητος "δημοκράτης" Χουάν Γκουαιδό! Τα αποκαλυπτήρια ενός ακόμη σιχαμερού πράχτορα των Γιάνκηδων... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Ανδρέα Ζαφείρη (αναδημοσίευση από την iskra.gr)   
Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 19:33
   

    Απ' αφορμή το εξελισσόμενο εδώ και μέρες πραξικόπημα των βορειοαμερικάνων ιμπεριαλιστών-δολοφόνων μέσω της βενεζουελανικης μαριονέτας-πρακτοράτζας τους,  δηλαδή ενός αντιλαϊκού καθάρματος της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας, ενός βαμμένου δολοφόνου με το όνομα Γκουαιδό, εναντίον της νόμιμης σημερινής δημοκρατικής-αντιιμπεριαλιστικής κυβέρνησης της Βενεζουέλας, μια θρασύτατη, μαφιόζικη φασιστική ενέργεια του καθεστώτος του νεοναζιστή αρχιεγκληματία Τραμπ με την ομόθυμη στήριξη του ευρωενωσίτικου ιμπεριαλιστικού φασισταριού και όλων των γλοιώδικων- αηδιαστικών υποταχτικών τους ανά τον κόσμο, αναδημοσιεύουμε σήμερα από την αγωνιστική αριστερή ιστοσελίδα iskra.gr το ακόλουθο άρθρο του Ανδρέα Ζαφείρη.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 224