αρχική σελίδα πολιτική ΕΞΩ η Μέρκελ από την Ελλάδα! Ανεπιθύμητη στη χώρα μας η μέγαιρα του γερμανικού ιμπεριαλισμού!

Δημοφιλή

ΕΞΩ η Μέρκελ από την Ελλάδα! Ανεπιθύμητη στη χώρα μας η μέγαιρα του γερμανικού ιμπεριαλισμού! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Κοινή ανακοίνωση αριστερών αντιιμπεριαλιστικών οργανώσεων.   
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 23:39
   Αποτέλεσμα εικόνας για γελοιογραφίες της μέρκελ

   Η sispirosi.gr χαιρετίζει και προσυπογράφει την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανώσεις της πραγματικής, αντιιμπεριαλιστικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του τόπου μας ενάντια στην έλευση αύριο της αρχι-μέγαιρας του γερμανικού ιμπεριαλισμού, της διαβόητης κι ολότελα απαίσιας φράου Μέρκελ, στην Ελλάδα, όπου ξανάρχεται για να δώσει τις εντολές της και τις ...ευλογίες στους ντόπιους πιστούς υποταχτικούς της.
 Καλούμε και μεις με τη σειρά μας, κάθε Έλληνα πατριώτη, κάθε συνεπή δημοκράτη, κάθε αντιιμπεριαλιστή και προπάντων κάθε κομμουνιστή και αριστερό αγωνιστή να δώσει αύριο δυναμικό το αγωνιστικό του "παρών !" στις συγκεντρώσεις που από κοινού οργανώνουν οι οργανώσεις του Λαϊκού μας κινήματος.
  Προπάντων α δώσουμε, ΟΛΟΙ, από κοινού, τη μάχη αυτή ενάντια στην ιμπεριαλιστική παρουσία της Μέρκελ και σε ό,τι αυτή εκπροσωπεί, κι όχι να χαραμιστούμε ξανά σε σεχταριστικές, αποστειρωμένες και απομονωμένες από τους άλλους συντρόφους, στενές "κομματοσυνάξεις", όπως δυστυχώς κάνουν, εδώ και χρόνια, μερικοί-μερικοί (όνομα και μη χωριό!), μόνο και μόνο για να παρουσιάζουν τις αφεντιές τους ως την εκλεκτή ...αφρόκρεμα του λαϊκού κινήματος που "απεχθάνεται" το συγχρωτισμό με οτιδήποτε ...δεν ελέγχει! Μακριά από κάτι τέτοιες στενόκαρδες-γεροντοκορίστικές νοοτροπίες!
Αποτέλεσμα εικόνας για γελοιογραφίες της μέρκελ

  

    Η ανακοίνωση-κάλεσμα των αριστερών-αντιιμπεριαλιστικών οργανώσεων που κατεβαίνουν από κοινού στους δρόμους ενάντια στην "επίσκεψη" της μαύρης, αντιδραστικής γερμανικής "καρακάξας" έχει ως εξής:

      Την εκπρόσωπο του γερμανικού ιμπεριαλισμού, Άνγκελα Μέρκελ, ετοιμάζεται να υποδεχτεί η κυβέρνηση Τσίπρα. Για πρώτη φορά μετά το 2014, και αφού το «Go Back» του Τσίπρα προς τη Μέρκελ το 2014 έχει μετατραπεί σε πλήρη υποταγή του στα συμφέροντα του ντόπιου και Ευρωπαϊκού Κεφαλαίου και των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ, η Μέρκελ έρχεται στη χώρα μας, με σκοπό να προωθήσει τα ιδιαίτερα συμφέροντα της γερμανικής πολιτικής στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου:
– Να πιέσει ακόμη μια φορά για την υπερψήφιση της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ και την απρόσκοπτη ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
– Να δηλώσει το «παρών» στις σημαντικές και επικίνδυνες για τους λαούς εξελίξεις που παίρνουν μια νέα τροπή μετά και την ανακοίνωση των ΗΠΑ για αποχώρησή τους από τη Συρία και εμπλέκουν άμεσα Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία.
– Να κλειδώσει τη “μετα”μνημονιακή πολιτική σταθερότητας στην Ελλάδα, μέσα από τη δικαίωση των πολιτικών ΕΕ – Γερμανίας, προβάλλοντας την ΕΕ σαν μοναδικό εγγυητή για τους λαούς απέναντι στην κρίση.
Γι’ αυτό καλούμε σε:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ

6:00 μ.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

Αριστερές Οργανώσεις και Συλλογικότητες ενάντια στην επίσκεψη ΜέρκελΣτηρίζουν οι παρακάτω Οργανώσεις και Συλλογικότητες:

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ – Ομάδα Κομμουνιστών/Κομμουνιστριών
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ
ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Γ.ΚΟΡΔΑΤΟΣ»


  Κι όχι μόνο στην Αθήνα!
  Ή δυνατόν, να μαζευτούμε και να διαδηλώσουμε παντού, σε όλη τη χώρα, σύντροφοι και συναγωνιστές!
Και την Πέμπτη και την Παρασκευή, σπάζοντας κάθε απαγόρευση των λακέδων, να αντιβοήσουν τα βουνά, τα πέλαγα κι οι ουρανοί μας:

Έξω η Μέρκελ κι ο Γερμανο-ΕΟΚικός ιμπεριαλισμός από την Ελλάδα!

Λευτεριά-Εθνική Ανεξαρτησία-Λαοκρατία και Σοσιαλισμός!

Λεύτερη πατρίδα σε μια λεύτερη Ανθρωπότητα!
Η sispirosi.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για γελοιογραφίες της μέρκελ
 

Σχόλια  

 
-4 #1 Διαφωνία!Γιώργος Καραστατήρας 10-01-2019 20:52
Όσοι, τουλάχιστον, είχαν βρεθεί με τους 'αγαναχτισμενους ' της πλατείας και έξω από τη δύναμη του ΠΆΜΕ, .. .. .. δεν αξίζει να μας ταλαιπωρούν περισσότερο.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση