αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Βαγγελιώ Κλάδου: Η ασυμβίβαστη… «Η Καπετάνισσα της Κρήτης» PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Αναδημοσίευση από το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής (Λαϊκής) Αντίστασης (ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΛΑΝ, ΕΠΟΝ, ΟΠΛΑ, ΔΣΕ)   
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 08:13
                                  Σχετική εικόνα


Βαγγελιώ Κλάδου

   Από τον αγαπητό  μας φίλο, παλιό συνάδελφο, συνεργάτη  και παντοτινό συναγωνιστή, το ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΚΑΣΤΑΝΙΑ, λάβαμε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αναδημοσιεύουμε σήμερα στην ιστοσελίδα μας, το παρακάτω συγκλονιστικό ιστορικό ντοκουμέντο, που προέρχεται από το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής (Λαϊκής) Αντίστασης, και αφορά τον αγώνα και τη θυσία για τη Λευτεριά και το Δίκιο του Λαού μας  μιας κορυφαίας μορφής του λαϊκού μας κινήματος από την ΚΡΗΤΗ: της κομμουνίστριας ηρωίδας ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΛΑΔΟΥ.
  Ένα άρθρο διαχρονικό μάθημα αγωνιστικής διαπαιδαγώγησης όλων όσοι παλεύουμε για τα ίδια ιδανικά
 
Για την ανάγκη και χρησιμότητα της συσπείρωσης στο -νέο- σωματείο των συνταξιούχων της Σκιάθου. (Επιστολή του Γιώργου Καραστατήρα με καίρια αιτήματα) PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Γιώργο Καραστατήρα   
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 07:09
   Αποτέλεσμα εικόνας για Οι συνταξιούχοι στον αγώνα
  

   Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ, που αναδεικνύει την ανάγκη συσπείρωσης των Συνταξιούχων της Σκιάθου γύρω από το νεότευκτο Σωματείο τους.
 
Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ του Βόλου δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα παραμύθια των καπιταλιστών εκμεταλλευτών περί «επιχειρηματικότητας» ! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Νίκο Παπακωνσταντίνου για τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας.   
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 14:22
Αποτέλεσμα εικόνας για Κιτρινη αποθήκη

Να γίνει Μουσείο της Αντίστασης και όχι ...άντρο "επιστημονικής" καπιταλιστικής απατεωνιάς!

   Πανύψηλο και επιβλητικότατο, αν και εγκαταλελειμμένο από το κράτος και την «τοπική αυτοδιοίκηση» εδώ και πολλές δεκαετίες, υψώνεται σαν άπαρτο πέτρινο κάστρο του παλιού καιρού, μες στην καρδιά του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου, (Ανθίμου Γαζή και  Βασσάνη γωνία) το κτίριο της «Κίτρινης Αποθήκης».

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑΣ: "Από το συναγωνιστή και φίλο Γ.Κ." (Ο τρίτος συγκεντρωτικός τόμος της αρθρογραφίας του Γ.Κ. στην ιστοσελίδα μας) PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Γιώργο Καραστατήρα   
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 22:30
Αποτέλεσμα εικόνας για ελευθερο βημα πολιτων σισπιροση
"Από το συναγωνιστή και φίλο Γ.Κ."
Η αρθρογραφία του Γιώργου Καραστατήρα στη sispirosi.gr απο το Νοέμβρη του 2015 ως και το Μάη του 2018
   Η ιστοσελίδα μας, ξεκινώντας τη νέα της προσπάθεια,θεωρεί πρωταρχική της υποχρέωση να δημοσιεύσει με τη μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου το σύνολο της δημοσιευμένης σ' αυτές τις στήλες αρθρογραφίας του συναγωνιστή μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ, του ιδρυτή, πρώτου στη σειρά καθοδηγητή και παντοτινού συνεργάτη και εμψυχωτή της διαδικτυακής αυτής, λεύτερης αγωνιστικής μας έπαλξης.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 3 από 224