αρχική σελίδα

Δημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ! Ανακοίνωση των εκπαιδευτικών του ΚΚΕ(μ-λ), απ' αφορμή την "επικύρωση" της διαβόητης-αμερικανόπνευστης "Συμφωνίας των Πρεσπών" PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τους Εκπαιδευτικούς του ΚΚΕμ-λ (με σύντομο εισαγωγικό σχόλιο της Συντακτικής μας Επιτροπής)   
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 20:52
  Σχετική εικόναΕισαγωγικό σημείωμα της sispirosi.gr
   Η ιστοσελίδα μας παρακολούθησε με όλες τους τις λεπτομέρειες, τα όσα συνέβησαν στη Βουλή, στους δρόμους, στον Τύπο, στα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια και στο διαδίκτυο, για το λεγόμενο "Μακεδονικό ζήτημα". Είδαμε κι εμείς, όπως όλοι σας το όργιο που στήθηκε για να επιβληθεί και στην έρμη την Ελλάδα μας -όπως επιβλήθηκε και στη γειτονική μπανανία της Σλαβομακεδονίας-  η διαβόητη, αμερικανόπνευστη "Συμφωνία των Πρεσπών", δηλαδή το φιρμάνι για την ολοκληρωτική Ευρω-ΝΑΤΟποίηση των Νοτιοδυτικών Βαλκανίων. Είδαμε... Και τι δεν είδαμε!
 
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ! - Κάλεσμα της "Λαϊκής Αντίστασης -Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας" στην πανυπαλληλική απεργία της 17ης του Γενάρη 2019. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την παιδεία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη "Λαϊκή Αντίσταση -Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία" (με εισαγωγικό σημείωμα και επίλογο της ιστοσελίδας μας)   
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 18:51
Σχετική εικόνα


Όλοι μαχητικά στην πανελλαδική πανυπαλληλική απεργία

την Πέμπτη 17 του Γενάρη 2019.

Δίνουμε βροντερό αγωνιστικό "ΠΑΡΩΝ" στις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
     Η ιστοσελίδα μας χαιρετίζοντας την αυριανή πανυπαλληλική 24ωρη απεργία που κηρύχτηκε από την ΑΔΕΔΥ και όλες τις ομοσπονδίες των εργαζομένων στο Δημόσιο, για να εκφραστεί η κοινή αντίθεση όλων των υπαλλήλων στο νέο αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα που θα πάει να περάσει -και τυπικά- από τη βουλή η κυβέρνηση του ψευδεπίγραφου "ΣΥΡΙΖΑ" με δεκανίκια της ολάκερη τη μαύρη αντίδραση, προεξαρχόντων πλέον των διάφορων ανεκδιήγητων πολιτικών "ανεμομαζωμάτων της συμφοράς" τα οποία στηρίζουν τώρα με νύχια και με δόντια την παραμονή του Τσίπρα στην κυβερνητική καρέκλα (για να ολοκληρώσει τις ...υποχρεώσεις του στα "μεγάλα αφεντικά του ντουνιά"...),δημοσιεύει σήμερα το παρακάτω ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
   Το κάλεσμα αυτό απευθύνει προς τους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς και όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ( δηλαδή, το μετωπικό σχήμα μέσα από το οποίο δίνουν από κοινού τον αγώνα οι σύντροφοι και συναγωνιστές μας Μαρξιστές-Λενινιστές ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ). Εμείς, η sispirosi.gr, συνυπογράφουμε  και συμπαρατασσόμαστε!   ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!
 
Οι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην ΑΘΗΝΑ έδωσαν την απάντηση στις απαγορεύσεις των εγχώριων λακέδων του ιμπεριαλισμού: Μέρκελ, είσαι ανεπιθύμητη! Έξω απ' την Ελλάδα οι ιμπεριαλιστές-ληστές και φονιάδες των λαών! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Αναδημοσίευση ρεπορτάζ από την ιστοσελιδα "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ" (με εισαγωγικό σημείωμα της sispirosi.gr)   
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 00:27
  
    Από την αγωνιστική και συναγωνιστική μας ιστοσελίδα ΑΝΤΙΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ("Αντίσταση στις γειτονιές") αναδημοσιεύουμε σήμερα  ρεπορτάζ για τη διαδήλωση που πραγματοποίησαν στην Αθήνα από κοινού, το απόγευμα της Πέμπτης 10-1-2019 οι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ενάντια στην παρουσία της διαβόητης Μέρκελ στην Ελλάδα.
 
ΕΞΩ η Μέρκελ από την Ελλάδα! Ανεπιθύμητη στη χώρα μας η μέγαιρα του γερμανικού ιμπεριαλισμού! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Κοινή ανακοίνωση αριστερών αντιιμπεριαλιστικών οργανώσεων.   
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 23:39
   Αποτέλεσμα εικόνας για γελοιογραφίες της μέρκελ

   Η sispirosi.gr χαιρετίζει και προσυπογράφει την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανώσεις της πραγματικής, αντιιμπεριαλιστικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του τόπου μας ενάντια στην έλευση αύριο της αρχι-μέγαιρας του γερμανικού ιμπεριαλισμού, της διαβόητης κι ολότελα απαίσιας φράου Μέρκελ, στην Ελλάδα, όπου ξανάρχεται για να δώσει τις εντολές της και τις ...ευλογίες στους ντόπιους πιστούς υποταχτικούς της.
 Καλούμε και μεις με τη σειρά μας, κάθε Έλληνα πατριώτη, κάθε συνεπή δημοκράτη, κάθε αντιιμπεριαλιστή και προπάντων κάθε κομμουνιστή και αριστερό αγωνιστή να δώσει αύριο δυναμικό το αγωνιστικό του "παρών !" στις συγκεντρώσεις που από κοινού οργανώνουν οι οργανώσεις του Λαϊκού μας κινήματος.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 2 από 224