αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Πυροσβέστρια - Πυροσβέστη! Συσπείρωση και αγώνας για το δίκιο, για μια Ελλάδα χωρίς φτώχεια και εκμετάλλευση, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο μας. (Kάλεσμα του ΚΚΕ για συμπόρευση!) PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ (με επίλογο-επισήμανση της ιστοσελίδας μας)   
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 09:21
    Κι αλήθεια, σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η ποιότητα  ζωής των πυροσβεστών και  η υπόθεση της δασοπροστασίας στη Σκιάθο του 2017;   (Ερωτήματα και επισημάνσεις  της ιστοσελίδας μας)

   To KKE με τετρασέλιδο φυλλάδιο που εξέδωσε και ήδη κυκλοφορεί απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικής λαϊκής συσπείρωσης στους ανθρώπους που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα και περνάνε ένα δύσκολο καλοκαίρι, ευρισκόμενοι  διαρκώς σε επιφυλακή για την πρόληψη των πυρκαγιών, για τη διάσωση του δασικού πλούτου, των υποδομών, της ίδιας της ζωής του Λαού μας που κινδυνεύει σε περίπτωση πύρινης λαίλαπας.
     Η sispirosi.gr αναδημοσιεύει το κείμενο του φυλλαδίου από τη σελίδα 10 του χτεσινού Κυριακάτικου ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, και καλεί με τη σειρά της στον κοινό αγώνα τους πυροσβέστες και όλο τον εργαζόμενο λαό μας. Πρόκειται για τα πιο στοιχειώδη και απολύτως δίκαια αιτήματα μιας κατηγορίας ανθρώπων που επιτελούν με αυτοθυσία ένα πραγματικό λειτούργημα στις πλέον αντίξοες σημερινές κοινωνικοπολιτικές μας συνθήκες.
 
26o αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στα Γιάννενα και ομιλία του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ: «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ, πρωτοπόρα νεολαία του ΚΚΕ στην πάλη ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, των πολέμων και της φτώχειας» PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα   
Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 09:15

  
«Ένας αιώνας αγώνα και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία»,
    Από χτες 8 του Ιούλη 2017, πραγματοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων  (αλλά και στο παρακείμενο Καλπάκι, του διαβόητου εκείνου "Πειθαρχικού Ουλαμού" στρατιωτών, έναν χώρο που συνδέεται άμεσα με την ηρωική ιστορία του Κομμουνιστικού μας Κινήματος, με τα μαρτύρια που τράβηξαν στο Μεσοπόλεμο από το αστικοτσιφλικάδικο ελληνικό καθεστώς οι πρωτοπόροι Κομμουνιστές Νεολαίοι της Ομοσπονδίας των Κομμουνιστικών Νεολαιών της Ελλάδας - της ΟΚΝΕ-) το 26o αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ. Πρόκειται σαφώς για μια κορυφαία εκδήλωση του επαναστατικού κινήματος της χώρας μας, βήμα έκφρασης της πρωτοπόρας νεολαίας της εργατικής τάξης και του Λαού μας.
   Η www.sispirosi.gr αναδημοσιεύει σήμερα την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, που έγινε χτες το απόγευμα στο αντιιμπεριαλιστικό νεολαιίστικο διήμερο:
 
Έκθεση έργων της Λουκίας Μαγγιώρου στο Μπούρτζι της Σκιάθου από το Σάββατο 1/7/2017. Άλλη μια σπουδαία πολιτιστική πρωτοβουλία των ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΩΝ. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για τον πολιτισμό
Συντάχθηκε απο τον/την Από την Κατερίνα Κουρκούμπα-Δελακουβία   
Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 09:36
 Αποτέλεσμα εικόνας για Λουκία μαγγιώρου
ΛΟΥΚΙΑ ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ (1914-2008)

   Από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκιαθιτών "Οι Δύο Αλέξανδροι", κυρία Κατερίνα Κουρκούμπα-Δελακουβία, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση, που αναφέρεται σε ένα εξαιρετικά σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός, το οποίο ήδη λαμβάνει χώρα στο νησί της Σκιάθου.
 
Ξεσκεπάζοντας τη θερινή "πανηγυρική" (εντελώς για τα ...πανηγύρια!) προπαγάνδα του Τσίπρα και της παρέας του. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ του "Εργατικού Αγώνα" και του ΚΚΕ (μ-λ)   
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 16:43
 

 
   Η sispirosi.gr έλαβε και δημοσιεύει ανακοινώσεις και άλλων φορέων και κινήσεων στο χώρο του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, οι οποίες ξεσκεπάζουν την τρισάθλια πανηγυρτζίδικη προπαγάνδα των Τσίπρα και σίας, για τα "κατορθώματά τους" και τις αποφάσεις των ιμπεριαλιστών στο προχτεσινό eurogroup:
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 9 από 225