αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Δεν έχουν καμιά δουλειά τα πλοία των ιμπεριαλιστών φονιάδων του ΝΑΤΟ στο λιμάνι του Βόλου. Είναι ανεπιθύμητα! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από τη Συντακτική Επιτροπή της ιστοσελίδας μας με δημοσίευση ανακοίνωσης της Τ.Ε. ΒΟΛΟΥ του Κ.Κ.Ε..   
Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 08:35

Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης

    Δημοσιεύουμε σήμερα στην ιστοσελίδα μας την ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Βόλου του ΚΚΕ, ενάντια στην παρουσία των ΝΑΤΟϊκών ιμπεριαλιστών στο λιμάνι της πόλης μας. Και να πώς έχει αυτή η υπόθεση:

 
Νίκος Παπακωνσταντίνου: ΕΠΙΛΟΓΗ από την αρθρογραφία στη sispirosi.gr των ετών 2010-2015. (Μια επίτομη συλλογή άρθρων με τη μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου) PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Νίκο Παπακωνσταντίνου   
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 16:40
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Επιλογή από την
αρθρογραφία στην αγωνιστική ιστοσελίδα
www.sispirosi.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για σισπιροσι.γρ  Αποτέλεσμα εικόνας για ελευθερο βημα πολιτων σισπιροση

(2010-2015)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- www.sispirosi.gr
Βόλος, Ιούλης 2018.

   Στη συνεχιζόμενη διαρκή προσπάθεια ανανέωσης και αναδιάταξης της ύλης της ιστοσελίδας μας δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα με μορφή ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού βιβλίου το βασικό κορμό της αρθρογραφίας που δημοσίευσε στη sispirosi.gr από το 2010 ως το 2015, ο επικεφαλής της σημερινής Συντακτικής μας Επιτροπής, ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Πρώτα ως απλός συνεργάτης, έπειτα ως μέλος της Συντακτικής Επιτροπής, στο πλάι του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ, και τελικά, από το καλοκαίρι του 2015 ως καθοδηγητής αυτής της ιστοσελίδας.
 
Βαγγελιώ Κλάδου: Η ασυμβίβαστη… «Η Καπετάνισσα της Κρήτης» PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Αναδημοσίευση από το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής (Λαϊκής) Αντίστασης (ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΛΑΝ, ΕΠΟΝ, ΟΠΛΑ, ΔΣΕ)   
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 08:13
                                  Σχετική εικόνα


Βαγγελιώ Κλάδου

   Από τον αγαπητό  μας φίλο, παλιό συνάδελφο, συνεργάτη  και παντοτινό συναγωνιστή, το ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΚΑΣΤΑΝΙΑ, λάβαμε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αναδημοσιεύουμε σήμερα στην ιστοσελίδα μας, το παρακάτω συγκλονιστικό ιστορικό ντοκουμέντο, που προέρχεται από το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής (Λαϊκής) Αντίστασης, και αφορά τον αγώνα και τη θυσία για τη Λευτεριά και το Δίκιο του Λαού μας  μιας κορυφαίας μορφής του λαϊκού μας κινήματος από την ΚΡΗΤΗ: της κομμουνίστριας ηρωίδας ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΛΑΔΟΥ.
  Ένα άρθρο διαχρονικό μάθημα αγωνιστικής διαπαιδαγώγησης όλων όσοι παλεύουμε για τα ίδια ιδανικά
 
Για την ανάγκη και χρησιμότητα της συσπείρωσης στο -νέο- σωματείο των συνταξιούχων της Σκιάθου. (Επιστολή του Γιώργου Καραστατήρα με καίρια αιτήματα) PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Γιώργο Καραστατήρα   
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 07:09
   Αποτέλεσμα εικόνας για Οι συνταξιούχοι στον αγώνα
  

   Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ, που αναδεικνύει την ανάγκη συσπείρωσης των Συνταξιούχων της Σκιάθου γύρω από το νεότευκτο Σωματείο τους.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 8 από 225