αρχική σελίδα

εγγραφή χρήστηΔημοφιλή

ελεύθερο βήμα για την αγωνιστική συσπείρωση του λαού - επίκαιρα άρθρα
Βασίλης Σαμαράς: Και πάλι για το Μακεδονικό ζήτημα PDF Εκτύπωση E-mail
βιβλιοθήκη - βιβλιοθήκη
Συντάχθηκε απο τον/την Αναδημοσίευση άρθρου του ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΑ (από την εφημερίδα Προλεταριακή Σημαία)   
Σάββατο, 12 Μαίου 2018 08:25
             
 
  Το ΚΚΕ(μ-λ) για το λεγόμενο "μακεδονικό" και τις προεκτάσεις του.  Μια καθαρή και ξάστερη τοποθέτηση, αντάξια των Ελλήνων Κομμουνιστών, της ιστορίας μας και της προοπτικής μας!        (Μέρος πρώτο)
 
Αλλάζουμε τους συσχετισμούς! Χτίζουμε τη δική μας συμμαχία! Κοινή ανακοίνωση 6 Ομοσπονδιών Επαγγελματο-βιοτεχνών και Εμπόρων, που συμπαρατάσσονται με τους Εργαζόμενους, σε ταξική-αγωνιστική κατεύθυνση. PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την κοινωνία
Συντάχθηκε απο τον/την Από 6 Ομοσπονδίες Επαγγελματιών-Βιοτεχνών κι Εμπόρων   
Πέμπτη, 10 Μαίου 2018 22:29
   Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης
 

    Στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (Πέμπτη, 10-5-2018), στο ένθετο "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ", δημοσιεύτηκε η παρακάτω κοινή ανακοίνωση που συνυπογράφουν 6 Ομοσπονδίες Επαγγελματιών-Βιοτεχνών κι Εμπόρων, που παλεύουν στο πλευρό του συνεπούς ταξικού εργατολαϊκού μας κινήματος. Η ανακοίνωση βγήκε ενόψει του απεργιακού αγώνα της 30ης του Μάη.
 
Όλοι και όλες στην πανελλαδική απεργία και τις διαδηλώσεις στις 30 του Μάη! PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ).   
Πέμπτη, 10 Μαίου 2018 22:10

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΜΕ

    Από το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση, που αποτελεί έκκληση προς όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας, ενόψει της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης που προγραμματίστηκε για τις 30 του Μάη 2018:

 
Η 9η του Μάη και η παραχάραξη της Ιστορίας... PDF Εκτύπωση E-mail
αρθρογραφία - άρθρα για την πολιτική
Συντάχθηκε απο τον/την Από το Παράρτημα Βόλου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ)   
Πέμπτη, 10 Μαίου 2018 21:53
   Αποτέλεσμα εικόνας για 9η του Μάη
    Με αφορμή τη μεγάλη χτεσινή επέτειο της ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, που επιτεύχτηκε στις 9 του Μάη 1945 με το μεγαλειώδη αγώνα και τις αμέτρητες θυσίες όλων των αγωνιστών εναντίον του Φασισμού, με επικεφαλής και πάντα πρωτοπόρους τους  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, τη ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και τον ηρωικό κι αδάμαστο ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ, το παράρτημα Βόλου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση, που με πολλή χαρά αναδημοσιεύουμε και στην ιστοσελίδα μας.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 6 από 224